Tarvitseeko yrityksesi tilapäistä apua?

VR Fasttrack hanke testaa kevään 2021 aikana poolityöskentelymallia. Poolityöskentely tarkoittaa sitä, että kokoamme yrityksistä työnantajapoolin ja maahanmuuttajista työntekijäpoolin. Työantajapooli lähettää sovitulla applikaatiolla työkutsun poolille ja poolista nopein nappaa tehtävän. Kutsussa sovitaan tehtävästä, työajasta ja -paikasta sekä tuntipalkasta. Poolityöntekijä lähettää yritykselle laskun laskutuspalvelun kautta.

Etsimme nyt sekä yrityksiä että poolityöntekijäitä keväällä 2021 maalis-huhtikuussa pidettävään kokeiluun Helsingin ja Turun kaupunkien alueilta.

Haaga-Helian ja Turun ammattikorkeakoulut haastattelevat ja testaavat poolityöntekijöiden osaamista sekä antavat tehtäviin kevyen koulutuksen. Lisäksi poolityöntekijät saavat kevytyrittäjyyskoulutuksen.

Yritysten kanssa neuvottelemme sopivista tehtävistä ja opastamme applikaation käytössä.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä:

projektipäälliköt Merja Drake Haaga-Helia ammattikorkeakoulu: merja.drake(at)haaga-helia.fi ja Tiina Laakso Turun ammattikorkeakoulu: tiina.laakso(at)turkuamk.fi

Comments are closed.