Tule tutustumaan virtuaalitodellisuuden uusimpiin ratkaisuihin 28.4. klo 12.00 alkaen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää virtuaalitodellisuuden testitilaisuuden torstaina 28.4. kello 12.00 alkaen tilassa 8202. Testitilaisuudessa on mukana yrityksistä mm. Glue – virtuaaliset kokoukset, palaverit ja ideariihet, Arilyn, millaisia virtuaalisuuden elementtejä opetukseen voi lisätä ja Softability, virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen työelämässä. Lisäksi esittelemme VR FastTrack -hankkeessa tehtyjä VR-sisältöjä. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan, niin pääset kokeilemaan virtuaalitodellisuuden uusimpia mahdollisuuksia.

Ilmoittadu mukaan: https://www.lyyti.in/Tule_kokeilemaan_virtuaalitodellisuuden_uusia_ratkaisuja_7104

Merja Drake

Työskentelen Haaga-Helian viestinnän yliopettajana journalismin koulutusyksikössä.

Comments are closed.